My Silent Letter

What are you thinking of all alone at night?

CROSS GENE (크로스진) - Future (Lyrics + PV)
junnodokidoki
FUTURE
Song by: CROSS GENE

Kanji:
Good morning, Sunday 隣に my baby girl
Walking on beach side 風を受け
Bread, coffee, eggs, milk, love song from the radio
僕は永遠を願うよ
ねえ、奇跡の星 僕ら生まれた
その意味 君が教えてくれるから

Oh baby 3, 2, 1 go! 果てしない 夢も
Your smile makes me feel alright
So sing it 3, 2, 1 go! 一緒なら
きっと 歩ける気がするんだ

Let's live our lives!
Don't be afraid!
This is your song!
新しい未来へと

出会った瞬間 はじまりの合図
走る heartbeat 止められない
Your silky hair, skin, lips and eyelids
僕は永遠を知ったよ
ねえ、人生が 地図の無い旅でも
恐れない 君がそばにいてくれるから

Oh baby 3, 2, 1 go! あてどない 道も
Your smile makes me feel alright
So sing it 3, 2, 1 go! 一緒なら
きっと 歩ける気がするんだ

Let's hit the road!
Follow my signs!
This is your song!
君の手を離さない

もしも 君が 明日を信じられない rainy days でも
Just one step 踏み出せば 未来は変わるから
I see you walking over the rainbow

Oh baby brand new sunshine 果てしない 夢も
Your smile makes me feel alright
Oh you're my brand new sunshine 一緒なら
きっと 歩ける気がするんだ

Brand new sunshine..
Brand new sunshine..
Brand new sunshine..
新しい未来へと

Romaji:
Good morning, Sunday tonari ni my baby girl
Working on beach side kaze wo uke
Bread, coffee, eggs, milk, love song from the radio
Boku wa eien wo negau yo
Ne~ kiseki no hoshi bokura umareta
Sono imi kimi ga oshietekureru kara

Oh baby 3, 2, 1 go! Hateshinai yume mo
Your smile makes me feel alright
So sing it 3, 2, 1 go! Isshonara
Kitto arukeru ki ga suru nda

Let's live our lives!
Don' t be afraid!
This is your song!
Atarashi mirai e to

Deatta shunkan hajimarinoaizu
Hashiru heartbeat tomerarenai
Your silky hair, skin, lips and eyelids
Boku wa eien wo shitta yo
Ne~ jinsei ga chizu no nai tabi demo
Osorenai kimi ga soba ni ite kurerukara

Oh baby 3, 2, 1 go! Atedo nai michi mo
Your smile makes me feel alright
So sing it 3, 2, 1 go! Isshonara
Kitto arukeru ki ga suru nda

Let' s hit the road!
Follow my signs!
This is your song!
Kimi no te wo hanasanai

Moshimo kimi ga asu wo shinjirarenai rainy day demo
Just one step fumidaseba mirai wa kawarukara
I see you walking over the rainbow

Oh baby brand new sunshine hateshinai yume mo
Your smile makes me feel alright
Oh you're my brand new sunshine isshonara
Kitto arukeru ki ga suru nda

Brand new sunshine..
Brand new sunshine..
Brand new sunshine..
Atarashī mirai e to

I just tried to write down the lyrics by listening to the song, if there's any mistake feel free to correct me :)
And since official hasn't (or maybe doesn't) publish the PV, so here is Future PV w/ M-ON version

[LYRICS] NEVER LET GO! (SHL 2014)
junnodokidoki
NEVER LET GO!
Vocal by Team Handsome
From SUPER HANDSOME LIVE 2014


vlcsnap-2015-01-08-20h06m23s89
Kanji:
*)
Wow wow 離さない
Wow wow 君の手を
Wow wow 離せない
止まらない止まれない

あの頃の僕達が  思い描いたストーリー
出会ったのは偶然じゃない  宝物だね
刻んだ時の魔法  勇気をくれる存在
君の優しさがそっと背中を押してくれた

Dreaming now, look at me, take me out!
全てがちょっと high speed
だから so! ギリギリまで確かめたい
Never let go!

**)
Baby, I love you どんなときも
渡さない  take you out
この瞬間だけは  turn me on
もっと感じたい  one more time
Baby, I love you 永遠を
詰め込んだ one moment
君との時間をもっと!!
止まらない  止まれない
Never let go!

*)Repeat

ふと歩き疲れたら  その歩幅合わせよう
僕は君の手をギュッとね   握りしめるよ
ココロに耳を澄ませ  ただ信じてるエール
この道の先にきっと  笑顔が待ってるから

Stay with me! Only you, take me out!
孤独がそっと heartbreak
だから so! 切ない夜は  夢を見たい
Never let go!

Baby, I love you 嘘じゃない
続けたい party time
全てはここにある in my heart
ちゃんと目を見てよ, one more time
Baby, I love you あと何度
過ごせるの be with you
君との時間をもっと!!
止まらない止まれない
Never let go!

Wow wow 離さない
Wow wow 君の手を
Wow wow いつまでも
Wow wow そばにいて

過ぎちゃえば 思い出に
かなり寂しくなるけど
後悔はしない
高鳴って baby.. 重なって baby..
最高にしよう
Everlasting Show!
止まれないから

Baby, I love you 嘘じゃない
続けたい party time
全てはここにある in my heart
ちゃんと目を見てよ, one more time

**)Repeat

*)Repeat

Never let go!
Woo.. I can't let go!


vlcsnap-2015-01-08-19h56m27s235vlcsnap-2015-01-08-20h01m13s63
vlcsnap-2015-01-08-20h02m21s13vlcsnap-2015-01-08-20h03m03s161

Romaji:
*)
Wow wow hanasanai
Wow wow kimi no te o
Wow wow hanasenai
tomaranai tomarenai

Anogoro no bokutachi ga omoiegaita STORY
deatta no wa gūzen janai takaramonoda ne
kizanda toki no mahō yūki o kureru sonzai
kiminoyasashisa ga sotto senaka o oshite kureta

Dreaming now, look at me, take me out!
subete ga chotto high speed
dakara so! girigirimade tashikametai
Never let go!


**)
Baby, I love you donna toki mo
watasanai take you out
kono shunkan dake wa turn me on
motto kanjitai one more time
Baby, I love you eien o
tsumekonda one moment
kimi to no jikan o motto!!
tomaranai tomarenai
Never let go!

*)Repeat

Futo arukitsukaretara sono hohaba awaseyou
boku wa kimi no te o gyuttone nigirishimeru yo
kokoro ni mimi o sumase tada shinji teru eru
kono michi no saki ni kitto egao ga matterukara

Stay with me! Only you, take me out!
kodoku ga sotto heartbreak
dakara so! setsunai yoru wa yume o mitai
Never let go!


Baby, I love you uso janai
tsudzuketai party time
subete wa koko ni aru in my heart
chanto me o mite yo, one more time
Baby, I love you ato nando
sugoseru no be with you
kimi to no jikan o motto!!
tomaranai tomarenai
Never let go!


Wow wow hanasanai
Wow wow kimi no te o
Wow wow itsu made mo
Wow wow soba ni ite


Sugi chaeba omoide ni
kanari sabishiku narukedo
kōkai wa shinai
takanatte baby.. kasanatte baby..
saikō ni shiyou
Everlasting Show!
tomarenaikara

Baby, I love you uso janai
tsudzuketai party time
subete wa koko ni aru in my heart
chanto me o mite yo, one more time


**)Repeat

*)Repeat

Never et go!
Woo.. I can't let go!

vlcsnap-2015-01-08-20h04m41s96vlcsnap-2015-01-08-20h05m23s246

vlcsnap-2015-01-08-19h59m46s179vlcsnap-2015-01-08-20h04m01s216

[SETLIST] SUPER HANDSOME LIVE 2014 (SUPER ハンサム LIVE 2014)
junnodokidoki
BwShkpZCMAIo_wX.jpg large

10637726_10202438628302243_1443614474_n

Super Handsome Live is the annual year-end thank-you live show held by the boys of Amuse Inc agency. This year (oh I should say it last year since it's already 2015 lol), it was the 10th year of the show so they held "10th ANNIVERSARY SUPER HANDSOME LIVE 2014 ~ EVER LASTING SHOW ~" which took place at Pacifico Yokohama National University Hall from December 26-28, 2014. On the last day there were two shows, first show was at 13.00 and second show was at 19.00.

Setlist:

  • Opening movie (VTR)


  1. DEAR MY GIRL

  2. PARTY RIDE

  3. So Free


  • Greetings (MC: Kazama Yuujiro)

  • Members Introduction

  • VTR (Izuka Kenta, Aoyagi Ruito, Yoshizawa Ryo, Hirama Soichi)


  1. Flying Get

  2. Ai wa Fencing Love (Aoyagi Ruito, Kazama Yuujiro, Koseki Yuta, Sakurada Dori, Hirano Kinari, Matsuoka Koudai, Matsushima Shota, Mizoguchi Takuya, Yoshimura Takuya)

  3. Mr. (Totani Kimito, Hirama Soichi, Yamashita Ginji, Watanabe Shu)

  4. Kamen Budokai (Uehara Takuya, TAKUYA, Mizuta Kouki)

  5. Garasu no Shonen (Vocals: Kamiki Ryunosuke, Yoshizawa Ryo / Dancers: Kazama Yuujiro, Totani Kimito, Yamashita Ginji, Yoshimura Takuya)

  6. Z Onna Senso (Aoyagi Ruito [green], Izuka Kenta [pink], Kaku Kento [yellow], Hirama Soichi [purple], Matsuoka Koudai [red])

  7. Heavy Rotation

  8. Kimi no Rhythm (Koseki Yuta, SHIN, Matsuoka Koudai, Mizoguchi Takuya, Yoshizawa Ryo)

    *Srsly what is this group called? Shin with those little boys, is it 兄貴と弟 (Aniki and Ototo) team?


  • VTR (Aoyagi Ruito, Izuka Kenta, Hirama Soichi, Yoshizawa Ryo, Yoshimura Takuya, Mizoguchi Takuya, Matsuoka Koudai / Special appearance: Hiraoka Yuta, Ogura Hisahiro)

  • Skit

    Uehara Takuya faction vs Watanabe Shu faction

  1. Uehara Takuya faction (black costume): Izuka Kenta, Kaku Kento, Kazama Yuujiro, Kamiki Ryunosuke, CASPER, TAKUYA, SANGMIN, Sakurada Dori, Totani Kimito, Matsuoka Koudai, Mizuta Kouki, Yoshizawa Ryo, Yoshimura Takuya (finally all my biases in one group yayy!)

  2. Watanabe Shu faction (white costume): Aoyagi Ruito, SEYOUNG, SHIN, YONGSEOK, Koseki Yuta, Hirano Kinari, Hirama Soichi, Mizoguchi Takuya, Yamashita Ginji)


  1. Truth


  • VTR (Kamiki Ryunosuke, Hayashi Tsuyoshi)


  1. Bokutachi no Arika e (Vocals: Kamiki Ryunosuke, Matsushima Shota [as father], Izuka Kenta [as mother] – with many child actors)


  • VTR (Sakurada Dori, Hashimoto Atsushi)


  1. White Serenade (Vocals: YONGSEOK, Sakurada Dori / Dancers: Kazama Yuujiro, Koseki Yuta, Mizuta Kouki, Yamashita Ginji)

    * On 2013 it's sung by Kakkun and Haruma. Next time how about teaming up Kakkun and YONGSEOK? or Kakkun and Kouki? :p


  • VTR (Yoshimura Takuya, Matsuoka Koudai, Mizoguchi Takuya, Kaku Kento, Koseki Yuta)

  • Yakiudon Tsukurou ←a parody of Yukidaruma Tsukurou (Koseki Yuta, Matsuoka Koudai, Mizoguchi Takuya, Yoshimura Takuya)


  1. Tobira Akete (Vocals: Kaku Kento [as Hans], Koseki Yuta [as Anna])

  *Wait, Frozen parody? Then they should get someone dressed as Elsa for Shin!
  *Yuta as Anna
  Day1: A..un
  Day2: A..sou
  Day3: Ue~e..
  Day3: A...
  LOL Yuta! Don't you have anything to say?



  1. Let It Go (Vocals: Kaku Kento, Koseki Yuta / Dancers: Aoyagi Ruito, Matsushima Shota, Mizuta Kouki, Yamashita Ginji)


  • VTR


  1. Kimi Dake no Hiro


  • Corner: street questionaire “Who is the most handsome?”


  1. La-Di-Da-Di (CROSS GENE with Kamiki Ryunosuke)

  2. Butterfly (it's said Casper also sang this song)

  3. FANTASTIC BABY (Aoyagi Ruito, CASPER, Sakurada Dori, Yamashita Ginji, Yoshizawa Ryo)

  4. BANG!


  • VTR (Hirano Kinari, Uehara Takuya, Mizuta Kouki, Kaku Kento, Koseki Yuta, Kazama Yuujiro)

  • VTR (Yanagisawa Takahiko, Nomura Shuhei, Miura Haruma, Takeru Sato)

  • Guest appearance

    Day1: Gekidan Prestage (Outer Space 109)
    Day2: Gekidan Prestage (Outer Space 109), Sakamoto Shogo
    Day3: Hiraoka Yuta – Kissu Shite
    Day3: Koide Keisuke – POP STAR


  1. ONE NIGHT CARNIVAL (Izuka Kenta, Kamiki Ryunosuke, Matsuoka Koudai, Matsushima Shota, Yoshimura Takuya)

  2. Youkai Taiso Dai Ichi (Aoyagi Ruito, Hirano Kinari, Hirama Soichi, Matsushima Shota, Mizoguchi Takuya)

  3. Age Age EVERY Kishi

  4. Memeshikute

  5. THRILL

    The Team:
    Day1: Uehara Takuya, Koseki Yuta, Totani Kimito
    Day2: Aoyagi Ruito, Hirano Kinari, Mizuta Kouki
    Day3: Izuka Kenta, Kaku Kento, Aoyagi Ruito (replaced Hirama Soichi)
    Day3: Sakurada Dori, Yamashita Ginji, Ryo Yoshizawa


  1. THIS IS THE TIME

  2. NEVER LET GO!

  3. Bureiko!!!


  • Chain Letter (Kazama Yuujiro→ Mizoguchi Takuya→ Yamashita Ginji→ Yoshimura Takuya→ TAKUYA → Kaku Kento→ Hirano Kinari→ Aoyagi Ruito→ Mizuta Kouki → SHIN → Uehara Takuya→ Koseki Yuta→ Izuka Kenta→ Matsushima Shota→ Yoshizawa Ryo→ Totani Kimito→ Watanabe Shu→ Hirama Soichi→ Matsuoka Koudai→ CASPER→ SANGMIN→ SEYOUNG→ YONGSEOK → Sakurada Dori→ Kamiki Ryunosuke)

ENCORE:

  1. ALICE

  2. FUTURE (CROSS GENE with Aoyagi Ruito, Koseki Yuta, Mizuta Kouki)

  3. Feel The Same


  • Greeting (Yamashita Ginji→ Matsushima Shota→ Mizoguchi Takuya→ YONGSEOK→ TAKUYA→ SANGMIN→ SEYOUNG→ SHIN→ CASPER→ Koseki Yuta→ Hirano Kinari→ Izuka Kenta→ Kazama Yuujiro→ Watanabe Shu→ Yoshimura Takuya→ Yoshizawa Ryo→ Matsushima Shota→ Mizuta Kouki→ Kamiki Ryunosuke→ Sakurada Dori→ Aoyagi Ruito→ Hirama Soichi→ Totani Kimito→ Kaku Kento→ Uehara Takuya)


  1. With You

B507houCQAAFnjM B53oH9XCEAAr05w

Note:
*) Hansamu-tachi celebrate Shota's birthday after the show on Dec 26.
*) Due to poor physical condition, Hirama Soichi couldn't perform both shows on last day.
*) On Dec 27, Sakamoto Shogo appeared as guest and announced he would come back to AMUSE as singer-songwriter and have major debut on 2015!
*) If there is any mistake on the setlist please correct me ^^
*) And I reallyyyyyyyy hope AMUSE will release it into DVD, I need to see the whole show! AMUSE, please! >//<
B59FHpFCUAA2gw9

[LYRICS] WEAVER - Time Will Find A Way (original version)
junnodokidoki

I'm back! Long time no post lol and now I come with the lyrics of WEAVER's new song. It's all in English so I think I could write down the lyrics just by listening. But seriously it's harder than I thought! LOL seriously Yuji, your pronounciation is... or maybe it's just because of my poor vocabularies and listening capability XD It takes hundreds time to be able to complete the lyrics and thanks to Ririn for helping me even just a little :p (If there's a mistake, feel free to correct me)

WEAVER - Time Will Find A Way

Music: Sugimoto Yuji
Lyrics: Kawabe Toru

こっちを向いてよ-300x300

Have you ever seen the place so far away?
I asked you under the starlight
From that day we’ve walked on to reach our dream
We’ll share it all, from now on

I know that I might lose you
That’s the price I pay
Holding you tight in the candle light
Whatever I say seems to sound so false,
I just look in your eyes

We might have days of rain all the time
We might have nights without stars
If we can hold on to hope, believing day after day
We’ll be together in the end

Time will find a way
Wipe the night away make way for bright sunlight
I will never know
How the future looks what waits for us
I won’t go away

Just trying not to sleep till morning comes
‘Cause I know I have to leave you
Doing what I must do for my dream to come true
But I’m not without fear

We might have days we feel torn apart
We might have nights we get close
If we can hold on to hope, believing day after day
We’ll be together in the end

Time will find a way
Wipe the night away make way for bright sunlight
I will never know
How the future looks what waits for us
I won’t go away

I will think of you
Think and think (?)
I’m just hoping to be the one for you
I know you feel it too
So much we share
Now it’s tough for us
But we’ll be together in the end

Time will find a way
Wipe the night away make way for bright sunlight
I will never know
How the future looks my heart will be with you
I won’t go away
We got the time to find a way


A Year Review: 2013 is my BEST moment!
junnodokidoki
Mengawali tahun 2014 dengan flashback setahun yang lalu. Setiap tahun pasti terjadi hal-hal yang menyenangkan, tapi tahun 2013 terasa begitu special. Bahkan ada kejadian-kejadian tertentu yang sama sekali tidak pernah terbayangkan akan saya alami, namun kenyataannya itu bukanlah mimpi :) Hmm.. yang bakal gue certain di sini semuanya tentang fandom yah~ I’m a fangirl so fandom thingy will always be hooked up with me :P

1. CD/DVD Addict
Entah sejak kapan gue jadi ketagihan ngumpulin rilisan artis favorit. Mostly rilisan flumpool yang gue koleksi (sebenernya karena    keterbatasan dana juga lol), sisanya WEAVER, KAT-TUN, dan L’Arc~en~Ciel.

2. New fellow fans
Berkenalan dengan orang-orang yang punya interest yang sama nggak pernah membosankan, terutama yang berasal dari luar negeri. Tahun 2013 ‘bertemu’ dengan banyak orang, Jepang, Filipina, Singapore, Taiwan, Vietnam, Thailand.  Memang ada kendala bahasa dalam berkomunikasi, karena mostly English bukan mother language mereka sedangkan gue cuma bisa English dan itupun nggak jago-jago banget. Tapi dalam keterbatasan itu kami tetap bisa berkomunikasi, seperti kata Ryuta musik itu menyatukan bahasa

3. Flumpool Project
Salah satu ide gila di tahun 2013. Skalanya Internasional men! Lol Ini pertama kalinya gue ngurusin fans project segede ini (dan kenapa juga harus gue yg terpilih). Ah iya, ini adalah project sebagai hadiah untuk anniversary flumpool yang kelima. Dalam project ini kita mengumpulkan foto-foto dari fans di berbagai negara lalu dicetak dan dibentuk jadi fanbook, kemudian dikirim ke kantor agensi mereka. And it turned out to be a huge success! Fanbook tepat mendarat di sana sehari sebelum anniversary mereka, dan bahkan video rekamannya juga dishare sama Amuse Inc Asia!
1240067_10200565513612250_673476682_n

Video hasil fanproject:


4. Konser ONE OK ROCK dan VAMPS
ONE OK ROCK live in Jakarta “Who Are You? Who Are We?” tour tanggal 24 November, dan VAMPS tampil di acara HyperWave Festival tanggal 29 November. Ini adalah konser kedua dan ketiga yang gue datengin setelah konser Laruku 2 Mei 2012 xD
Seperti biasa, gue selalu beli tiket di hari pertama penjualan (takut keabisan). Dan menjelang hari H gue iseng ikutan kuis, tujuannya buat dapetin tiket meet and greet OOR tapi apa daya mungkin gue nggak berjodoh sama Toru :P Sebagai gantinya gue malah menang tiket gratis lol jadi gue punya dua tiket di tangan.
20131124_180901
Beralih ke VAMPS, awalnya sama sekali nggak minat nonton apalagi harga tiketnya lumayan menguras kantong xD Seandainya harganya lebih murah mungkin gue bakal nonton cuma demi liat Hyde. Tapi menjelang hari H (lagi) keberuntungan menghampiri gue meski secara nggak langsung. Sheryn (temen SMA gue yang nonton konser Laruku bareng) menang kuis! Hadiahnya? 4 tiket VAMPS menn! That means, kita fix bakal nonton konser! Mengingat konsernya itu tepat di hari ulang tahun gue, gue asumsikan itu adalah kado ulangtahun terindah. Kapan lagi kan yah ngerayain ulang tahun bareng Hyde lol
DSC_0566 - Copy

5. HaKU live at Indonesia Japan Expo 2013 (21 Desember)
HaKU adalah band AMUSE kedua yang konsernya gue datengin. Meski cuma tampil sejam dan bukan one man live, tapi bagi gue ini adalah salah satu konser terbaik yang gue tonton. Kenapa? Simpel, tiket murah dan dapet barisan paling depan persis di tengah panggung, puassss banget ngeliat mereka. Even they noticed me, Haruna melambaikan tangan ke arah gue dan Yuki juga nunjuk dua kali ke gue, mungkin karena gue yang paling heboh waktu itu lol jarang ada orang yang tau HaKU, mereka emang belum seterkenal band-band lain di sini. Tapi penampilan mereka saat itu bener-bener luar biasa!1525775_411696285627562_2144241305_n

6. WEAVER live at Indonesia Japan Expo 2013 (22 Desember)
Ini adalah puncaknya! Konser WEAVER menjadi penutup event jejepangan di tahun 2013 dan sekaligus menjadi SUPER BEST MOMENT sepanjang hidup gue. Ini bukan pertama kalinya gue nonton konser tapi ini adalah konser yang terbaik di antara yang terbaik yg pernah gue datengin lol
Awalnya cuma mikir bisa nonton mereka aja udah bersyukur banget, secara 3 tahun penantian akhirnya terwujud juga xD Tapi bener-bener nggak nyangka semuanya terjadi melebihi perkiraan gue.
Pertama, gue dapet spot di baris paling depan lagi. Posisi yang bener-bener strategis dan menguntungkan buat gue, Chie, kak Sheila dan temen-temennya. Again, they noticed us dan sepertinya emang karena kita yang paling heboh xD Di encore, saat mereka bawain Bokura no Eien, gue tiba-tiba nangis entah kenapa. Mungkin terharu karena band favorit gue ada di hadapan gue, mungkin juga karena suara Yuji yang begitu indah. Bokura no Eien adalah lagu pertama WEAVER yg gue tau, lagu pertama selalu punya kenangan tersendiri ^^ Pas gue nangis ternyata Yuji ngeh ngeliat dan dia senyum dong asdfghjkl.
Kedua, kado yang gue dan Chie siapin buat mereka berhasil dikasi lewat staff. Kita emang berencana ngasi oleh-oleh buat mereka, karena mereka suka yang manis-manis jadinya kita kadoin makanan khas Indonesia: lapis legit, dodol, manisan (lupa Chie beli apa kayaknya manisan pala sama jeruk), dan pisang sale.
Ketiga, setelah konser beres gue sama yang lain ke backstage nungguin mereka keluar. Siapa sangka, akhirnya kita semua jadi foto bareng and even it turned out to be a handshake event! Lucky? Yeah I am!

IMG-20131223-WA0000
Nggak cuma sampai situ aja, kita masih belum puas. Jadi gue dan kak Sheila memutuskan untuk ke bandara besoknya, buat nganter mereka pulang xD Gue berlima nunggu di bandara dari siang sampe malem. Seriously ini pertama kalinya gue ngelakuin hal nekat kayak gini (maafkan aku mama). Dan akhirnya ketemu! Detailnya gak usah diceritain ya, intinya gue berhasil dapet tanda tangan mereka, di CD Handmade pula >,< Nggak cuma itu, kita juga salaman dan high five sama mereka sebelum mereka bener-bener menghilang dari hadapan kita.
20131223_21150120131223_211415
Rupanya keberuntungan gue masih berlanjut. Besoknya gue dapet kabar kalau ternyata gue menang kuis lagi xD Hadiahnya? Towel WEAVER! Dan ada tanda tangan mereka! (Hadiahnya belum dikirim sama penyelenggara kuis, kalau udah nyampe bakal gue upload fotonya xD)
For God’s sake, gue nggak pernah seberuntung ini. Inilah alasan gue bilang kalau konser WEAVER adalah moment yang paliiiiiiingg baik yg pernah gue alami <3 Thanks God, Thanks AMUSE, Thanks WEAVER! I’ll never forget this ^^



Tahun 2013 ditutup dengan begitu indah. Di tahun 2014 ini gue mencoba berani mengambil langkah, mengurangi fangirl thingy, mulai serius mikirin hidup. Sekarang ini kalaupun mau ngurusin fandom, gue cuma mau ngurusin AMUSE ^^ Itupun nggak seintens yang lalu, mau mencoba jadi fans biasa aja. Tahun ini entah kejadian apa lagi yang bakal terjadi. Akankah dihampiri keberuntungan? Atau malah sebaliknya? Nggak ada yang tau. Yang jelas, gue menantikan kejutan-kejutan di 2014 ini :')

Kawabe Toru's 1/4 of A Century Anniversary
junnodokidoki
So I'll try to write in English xD
August 4 is one of the day I'm waiting for the most! Because WEAVER's live will be broadcasted and I wanna see Yuji plays guitar >< fortunately, I can watch WOWOW via streaming and my connection is also in good mood xD I'm bad at remembering things so I can't tell much and if there's any mistake please forgive my poor brain lol

First scene I saw was Bechan did solo drum. Then all members have already taken their instruments and they played "Gizensha no Koe". That was the first song and they continued to play "Hard To Say I Love You". It's the song that brought me to them, besides Bokura no Eien.


w2

After they finished two songs, I screamed lol (but just a little because it's already night) I couldn't believe I saw Yuji was playing guitar! Okay, it's one of the reasons I wanna watch this concert badly but I didn't expect to watch it that soon. He just played it for a while and I didn't manage to capture it because it was buffering lol. Yuji had jam session with Okkun and Bechan. Guitar, bass, and drum, perfect!
w5

Next song is "Wraith". If I'm not mistaken, Cloudz seems like to love this song xD Then continued by "Summer Tune". It took me so long to realise what song it was lol I've told you I have problem with my memories xD
w8
w13

Then here comes again one of the best part which actually I didn't think it happened on this event. They played "Haru Ni"! Which means? Yes, you could see Okkun as vocalist! This is the second time I saw him singing as the main vocalist. He also did this on the live at Zepp DiverCity. I really love his voice, can't choose which one is better, Okkun or Yuji because both of them are good and have their own unique.
w21
w24

Next song made me so hyped because it was "Kanseitou"! It's time to see Yuji played guitar! This song sounded more rockish since the piano was replaced into guitar. Though it's still lil bit strange seeing him with guitar, but I think I'm getting used to it xD Then they played "Yume Jyanai Kono Sekai", continued by "Shall We Dance" and "Shine". Yes Yuji we should dance! hahaha
w27
w30
w32

Then the next one was Free Will. At the end of the song, Bechan put the mic and go to the front of the stage. He sang the "woo..woo.." part and aimed the mic to the audience, asking them to sing together. You could say Bechan looked soooo happy, his face told me so. I think it's the end of the show because they left the stage. Encore?

Right! They were back again for encore, they also changed their costumes. They played "66-Banme no Kasha ni Notte" and "Neverland". Again, these two songs took me long time to remember because I rarely listen to these songs. And I still call myself as fans?
Finally, this time was really the end of the show. They bowed and left the stage. Okkun was the first to left the stage, continued by Yuji. The last was Bechan. He still bowed when Yuji was leaving the stage. I'm sure Bechan felt so happy and thankful. Once again, happy birthday Bechan! Please keep doing your best!
w39

I was just about to close WOWOW but the show still continued. I don't know what it was but it showed the studo which seems so familiar to me. It's the same studio which flumpool and One Ok Rock used to do session. There were some crews and some fans, I think there were 10 fans and 9 of them were girls! WEAVER came to the studio and performed Tokidoki Sekai! But this time Bechan didn't climb on the chair like he usually does, maybe because of the place hahaha. But still, those fans were so lucky because they could watched WEAVER from a very close distance! Sadly, the show stopped there. It really ended xD Ah~ WEAVER really made my day! And next show is AMUSE 35th Anniversary BBQ in Tsumagoi! I have to watch it so I'm gonna set the reminder now!
w41
w42

Note:
I don't know it's because of my connection or they really cut some part, but the setlist I watched and the setlist I found on the internet were different, like some articles said after Gizensha no Koe they played Tokidoki Sekai which has Yuji jumped to the top of the piano and Okkun played the piano. If it's because of my connection, that means I missed one of the best part of this show.
Here is the complete setlist:
1. Gizensha no Koe
2. Tokidoki Sekai
3. Ao ni Kawatte
4. Kokoro no uchi made
5. Bokura no Eien
6. Hard to say I love you
7. 『あ』『い』をあつめて
8. Wraith
9. Summer Tone
10. Haru Ni
11. Kanseitou
12. 1/4 seiki
13 Yume Jyanai Kono Sekai
14. Shall we dance?
15. Shine
16. Free will
17. Nakitai kurai shiawase ni nareru yo
18. 66-Banme no kisha ni notte
19. Neverland

AMUSE 35th Anniversary BBQ inつま恋 ~僕らのビートを喰らえコラ!~
junnodokidoki
So I try to collect the complete setlist of this 2 days heavenly event (lol) but unfortunately I just can find some ><

Day 1:
- WEAVER (can't find the specific setlist, just said they played Special Medley)
WEAVER

- MONOBRIGHT
1. Moonwalk
2. Anata MAGIC
3. Chocolate Disco (lol they cover Perfume)
4. Odoru nō
MONOBRIGHT

- Takahashi Yu
1. (Where' s) SILENT MAJORITY?
2. Onaji sora no shita
3. Genjitsu to iu na no kaibutsu-tachi
4. Fuku warai
Takahashi Yu

- Hemenway (no setlist found)
Hemenway

- NICO Touches The Walls
1. Natsu no Daisankakkei
2. THE BUNGY
3. Chain Reaction
4. Niwaka Ame ni mo Makezu
5. Te wo Tatake
NTTW

- ONE OK ROCK
1. Deeper Deeper
2. Nothing Helps
3. Clock Strikes
4. Re:Make
5. Kanzen kankaku dreamer
6. The Beginning
OOR

- Tawata Emi (no setlist found)
Tawata Emi

- flumpool
1. Kakusei Identity
2. Hoshi ni negai wo
3. Taisetsu na mono wa kimi igai ni miataranakute
4. Kimi ni todoke
5. Natsu Dive
flumpool

- HaKU (no setlist found)
HaKU

- Perfume
1. Daijobanai
2. One Room Disco
3. Laser Beam
4. PTA corner
5. Nē
6. Porlyrhythm
Perfume

- Rihwa
1. Last Love
2. CHANGE
3. Kawaii onegai
Rihwa

- BEGIN (Guest Star)
1. Umi no uta
2. Uruma melody
3. Itoshi no erī
4. Koishikute
5. Satou Tenpura
6. Ojī jiman no orion BEER
7. Shimanchu nu takara
8. Haru ni gondora
BEGIN

- MIHIRO (no setlist found)
MIHIRO

- Porno Graffitti
1. Don't Call Me Crazy
2. Saudade
3. One More Time
4. Koyoi, tsuki ga miezu tomo
5. Neomelodramatic
6. Winding road
7. Haneuma Rider
8. Melissa
9. Music hour
10. Apollo
11. Ageha chou
PG

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Day 2:
- WEAVER (again, no specific setlist found. It's said they played Tokidoki Sekai. They also sang Porno Graffitti's Melissa and Kuwata Keisuke's Naminori Johnny on the Special Medley. Then the last song was Yume Jyanai Kono Sekai. But maybe they also played Kanseitou since Yuji was standing on the top of piano. And GOSH! Okkun played piano!)
WEAVER

- HaKU (poor them, no setlist again. I only know they sang Masquerade and Karman Line)
HaKU

- Takahashi Yu
1. (Where' s) SILENT MAJORITY?
2. Onaji sora no shita
3. Genjitsu to iu na no kaibutsu-tachi
4. Fukuwarai
Takahashi Yu

- Tawata Emi (only mentioned Naturally and Hey)
Tawata Emi

- FLOW
1. Okuru kotoba
2. DAYS
3. 常夏エンドレス (can't find the romaji of this title, sorry!)
4. CHA-LA HEAD CHA-LA
5. GO! ! !
FLOW

- One Ok Rock
1. Deeper Deeper
2. Nothing Helps
3. Clock Strikes
4. Re:Make
5. Kanzen kankaku Dreamer
6. The Beginning
OOR

- Hemenway (no specific setlist again, only know Gensou to Dance, and Escape)
Hemenway

- flumpool
1. Hana ni nare
2. Hoshi ni negai wo
3. Taisetsu na mono wa kimi igai ni miataranakute
4. Ī janai?
5. Kimi ni todoke
flumpool

- MONOBRIGHT (only mentioned Odoru No, and if I'm not mistaken when they appeared they said they were flumpool lol)
MONOBRIGHT

- Perfume
1. Magic of Love
2. Spring of Life
3. Baby Cruising Love
4. PTA corner
5. Daijbanai
6. Chocolate Disco
Perfume

- Rihwa (only mentioned Last Love)
Rihwa

- Fukuyama Masaharu (Guest Star)
1. Vs. 2013 ~ Chikaku to kairaku no rasen ~(chūdan)
2. Heart (hikigatari)
3. Vs. 2013 ~ Chikaku to kairaku no rasen ~
4. Peach!
5. Koi no maryoku
6. Niji
7. Get the Groove
8. Vs. 2013 ~ Chikaku to kairaku no rasen ~
9. Keshin
10. Ano natsu mo umi mo sora mo
11. Squall
Masha

- MIHIRO (no setlist found)
MIHIRO

- Porno Graffitti (I only know they played Don't Call Me Crazy, Melissa, Under The Stars Twinkle, Koyoi tsuki ga miezu tomo, Ai ga Yobu hou e, Music Hour, Apollo, and Swallowtail Butterfly)
PG

I just can only find this. If there's any mistake on the title or if you know more information, feel free to comment :)
This event will be broadcast on WOWOW TV on August 18 at 8 PM (JST). You can watch it on http://www.wowow.co.jp/
I don't know which day will be broadcasted, I hope they will broadcast all! But if I have to choose, I prefer second day because I wanna see Ii Jyanai and WEAVER's perfect performance >< And I'll be glad if they release it into DVD! amen!

flumpool on YouTube Music Week
junnodokidoki
Since I'm too happy, I couldn't write in English properly now so I'll write it in Indonesian xD

Hari ini hari penantian! Akhirnya flumpool tampil juga di YouTube Music Week! Untungnya acaranya awal bulan, jadi kuota internet masih full dan artinya saya bisa nonton dengan lancar tanpa buffering yeay! Satu kendala sudah teratasi, masih ada satu kendala lagi, semoga laptop nggak hibernasi di tengah-tengah acara -______-

Tepat jam 19.00 WIB (9 pm JST) acaranya mulai. Ternyata yang tampil duluan adalah Mayday (langsung kegirangan liat Ashin sama Monster lol). Sejujurnya, saya belum pernah mendengar lagu-lagu Mayday sama sekali kecuali OAOA jadi saya tidak tahu lagu apa saja yang mereka bawa. Mereka menyanyikan 5 lagu dan kelima lagu itu semuanya kereeeeeen >/////////<
1
2
Lagu keempat serasa deja vu, serasa pernah mendengar lagu ini sebelumnya. Tapi lagu itu entah kenapa terdengar sedih :( Apalagi ekspresi Ashin juga mendukung banget ;A; Lagu kelima (mungkin judulnya JUMP, di layar tertulis begitu) bikin semangat! Lagunya penuh tempo dan ngebeat, Mayday dan penonton berloncatan, dan saya jadi ingin ikut loncat lol tapi cuma bisa goyangin tangan sama kepala aja :P Di luar dugaan saya, ternyata Ashin suaranya bisa berubah xD suaranya terdengar sedikit berbeda dibanding PV OAOA, selain itu suaranya juga tinggi dan nafasnya kuat. Sasuga Ashin ><
3
5
6

Setelah Mayday beres tampil, muncul flumpool (makin histeris haha). Mata saya langsung tertuju ke Kazuki, memastikan kondisi fisik dia, tapi tetap aja terasa sama, dia nggak gendut kok! -______- Atau mata saya secara otomatis merefleksikan orang gendut jadi kurus? -_____-
Flumpool juga membawakan 5 lagu. Pertama dimulai dengan Kotoshi no Sakura (bukan yang versi Graduation Remix). Lagi-lagi saya sampai mikir keras buat tau judul lagu ini, lagu ini jarang diputer sih xD Lagu kedua adalah Harukaze, lagu yang bikin adeeeeem~ tapi lagi-lagi lagu ini termasuk salah satu yang jarang saya putar xD Setelah Harukaze, lanjut dengan Vega ~Kako to Mirai no Hokkyokusei~. Pas lagu ini muncul saya langsung "Eh? kok Vega habis Harukaze? Pas streaming kemarin kan Vega itu habis Touch." Itu kebingungan saya yang pertama. Ryuta dan Genki banyak berinteraksi di sini dan saya cuma bisa senyum-senyum mesem xD
7
10
12
13
Lagu keempat adalah lagu yang ditunggu, Ii Janai! lololol Berarti udah yang keberapa kalinya ya saya nonton performance Ii Janai? Nah, kebingungan kedua saya pun muncul di lagu ini. Mata saya menangkap 'sesuatu' nyahaha :3 Apakah itu? YAK! ADEGAN PERVY! Saya langsung shock bahaha soalnya pas streaming kemarin saya nggak liat adegan itu, mungkin waktu itu karena buffer jadi adegan yang ditunggu terlewat *slapped* Berarti rumornya benar ya, ada 'sesuatu' di setiap live perform Ii Janai. Di lagu ini, Ryuta tidak bermesraan dengan gitarnya tapi dengan handuk! Dia memutar-mutar handuk hampir di sepanjang lagu. Dan..... handuknya dibuntel-buntel dan diletakkan di depan 'his thingy' dan Ryuta pun meliuk-liuk dengan seksi lol tapi cuma sebentar >< Dan bodohnya lagi, saya nggak sempat mengabadikan adegan berharga itu! Nggak sempat dicapture huwaaaaaaa ;A; Hoshi ni Negai wo pun menjadi lagu terakhir.
17
19
22
24

Apakah sudah selesai? Ternyata belum fufufu~
Ryuta memanggil Mayday kembali ke atas panggung. Yaps! Mereka akan berduet menyanyikan Akashi (Chinese version) dan OAOA (Japanese version) sebagai encore. Ryuta dan Ashin! Duet! *pingsan*
26
27
28
37
Dari keseluruhan acara, saya paling suka bagian encore. Kenapa? Karena mereka duet lol bukan! Apa yah~ Saya suka melihat bagaimana Ryuta dan Ashin berinteraksi, bagaimana mereka memandang satu sama lain. Saya merasa Ryuta kagum dengan Ashin, matanya jelas menunjukkan itu. Begitu pula dengan Ashin. Kalau di depan Ashin, gaya bicara Ryuta terdengar berbeda, jadi lebih kalem dan lembut hahaha Dan satu lagi, saya suka melihat Ryuta dan Ashin berpelukan atau saling merangkul, mereka terlihat seperti adik-kakak xDD Tapi saya lagi-lagi tidak sempat meng-capture moment itu hiksss Ah iya, anyway, ternyata Ashin cukup lancar nyanyi dengan lirik nihongo xD Setelah selesai encore, flumpool dan Mayday maju ke depan panggung, Ryuta memperkenalkan masing-masing personil Mayday, dan personil flumpool dikenalkan oleh Monster. Kemudian Ryuta dan Ashin bicara sesuatu (sebenarnya mau Ryuta atau Ashin yang bicara sama aja, toh ga akan bisa saya mengerti kok -_____-) sepertinya Ryuta menyuruh penonton untuk saling bergandengan tangan seperti mereka. Setelah semua bergandengan tangan, flumpool dan Mayday membungkukkan badan sebagai tanda terima kasih. Acara pun benar-benar berakhir.
40

Karena saya bingung dengan urutan lagu yang berbeda dengan streaming kemarin, akhirnya saya googling buat mencari tahu. Tenyata, penampilan mereka di YouTube Music Week ini pun bukan penampilan yang full -______- Ternyata saat EARTHxHEART tanggal 17 April lalu, Mayday dan flumpool masing-masing membawakan 10 lagu u.u Ini dia setlist lengkapnya:

SET LIST

Mayday
1. Sun Wu Kong
2. Loneliness Terminator
3. Masquerade
4. Contentment
5. Cheers
6. OAOA
7. Love - i n g
8. Tenderness
9. OK La -> Motor Rock + Member solos
10. Leaving the Surface of the Earth

flumpool
1. Kotoshi no sakura
2. labo
3. Hello
4. Kimi wo tsurete
5. Harukaze
6. Touch
7. Vega ~ Kako to Mirai no Hokkyokusei
8. Ii janai?
9. Hoshi ni negai wo

Mayday & flumpool Session
1. Zhengming
2. OAOA

source: Barks

[LYRICS] SPYAIR - Niji (虹)
junnodokidoki
tumblr_mm6aycAugV1r6kwedo1_500
Japanese Lyrics

青く広がる雨上がりの空
変わりば(え)しない町 虹が出ても
此処じゃ気づけない 降下したの壁

派手な色の(落書き) 賑わう交差点で すれ違う
だれもが孤独だ everything

(ごみ)のようで 宝みたいなものさ

誰とだって
繋がる世界で
求め合って
傷をうまく塞いでる
叫んだって
届かぬ世界で
ありがとうって
言える人を探してた

誰に会いたい

切れたの笑い声 込み合った朝のホーム
(投げ捨てられた)チラシ 踏まれすぎて
(塵)になっていく
やさしくもなれず 強くもなれなかった
だけど昨日と違う 今日をいつも普通に暮らしてい(る)Everyday

(ごみ)のようで 宝みたいなものさ

会いたくて
会えない人よ
僕はどうして
君に聞いて欲しいんだろう
叫んだって
届かぬ世界で
さようならって
(言える)人を探してた

誰に会いたい
生まれ変われ(るなら)
誰かはそう言っていた
それ(じゃ)傷は(消えても)
君が居ない
Woah~

宝なんてごみのようさ

誰とだって
繋が(る)世界で
求め合って
傷をうまく塞いでる
叫んだって
届かぬ世界で
ありがとうって
(言える)人を探してた

君に会いたい

外は夏の雨が 
激しく叩(き)つける
そして僕らは
また (不安)を愛(し)てしまう
(やがて)雲はながれ
かけた虹(が)顔だした
追いかけては(きえて)
おーキット(会える

Romaji Lyrics

Aoku hirogaru ameagari no sora
Kawari hae shinai machi niji ga dete mo
Koko ja kidzukenai
Kōka shita no kabe
Hadena iro nora daki
Nigiwau kōsaten de surechigau
Dare mo ga kodokuda Everything

Gomi no yō de takara mitaina mono sa

Dare to datte
Tsunagari sekai de
Motome atte
Kizu o umaku fusai deru
Saken datte
Todokanu sekai de
Arigatō tte
Ieru hito o sagashi teta

Dare ni aitai

Kireta no waraigoe komiatta asa no hōmu
Nagashi tera reta chirashi fuma re sugite
Chi ni natte iku
Yasashiku mo narezu tsuyoku mo narenakatta
Dakedo kinō to chigau kyō o itsumo futsū ni kurashite iku eburidi

Gomi no yō de takara mitaina mono sa

Aitakute
Aenai hito yo
Boku wa dōshite
Kimi ni kiite hoshī ndarou
Saken datte
Todokanu sekai de
Sayōnara tte Ieru hito o sagashi teta

Dare ni aitai
Umarekaware
Dareka wa sō itte ita
Sorede kizu wa kiete
Mō kimi ga inai
Woah ~ Takara nante gomi no yō sa

Dare to datte
Tsunagari sekai de
Motome atte
Kizu o umaku fusai deru
Saken datte
Todokanu sekai de
Arigatō tte
Ieru hito o sagashi teta

Kiminiaitai
Soto wa natsu no ame ga
Hageshiku tatakitsukeru
Soshite bokura wa
Matte fuan o aisete shimau
Nagate kumo wa nagare
Kaketa niji ga kao dashita
Oikakete wa kirete
Oh~kitto au

English Lyrics Translation

The sky after the rain that spreads out blue
In a town that doesn't change for the better, even if a rainbow comes out
You won't notice it here
This fallen wall, embraces
A graffiti of gaudy colors,
When I pass by this flourishing intersection
Everyone and everything, is lonely

Like treasure that's piled up like garbage

In a world that
Connects people with people
Searching for each other
Is doing well at keeping the hurts away
I was searching for someone
Who can say thank you
In a world where you scream
And it doesn't reach anywhere

I want to meet someone

My cut off laughter, is jammed into my house of the morning
I stepped on the the leaflets that flowed that so much that
They became one with the ground
I couldn't even become kind, or strong,
But I live today differently than I did yesterday, normally, Everyday

Like treasure that's piled up like garbage

You, who I want to meet
But I can't meet
Why do I
Want you to hear me out
I'm searching for someone
Who can say thank you
In a world where you scream
And it doesn't reach anywhere

I want to meet someone

I want to be reborn
Someone was once saying that
And the wounds disappeared
And you aren't here anymore
Woah~

Things like treasures, are just like garbage

In a world that
Connects people with people
Searching for each other
Is doing well at keeping the hurts away
I was searching for someone
Who can say thank you
In a world where you scream
And it doesn't reach anywhere

I want to meet you

The summers rain outside
Continues to come down intensely
And then we
Wait, and fall for the worries
And after awhile the clouds flow out
And the Rainbow it holds shows itself
I chase it and it comes to an end
I'm sure I'll meet you

flumpool Live NHKホールより生配信!(EARTH × HEART LIVE 2013)
junnodokidoki
okay~ so let me tell you a short unimportant story lol
so today is flumpool's live EarthxHeart and it can be watched via their youtube channel! OMG I'M CHOO EXCITED!! Then the show starts...

2
3


The live broadcast started from "Touch", too bad they didn't showed us from the very first song ;A; but it's okay hehehe
13
14


The second song was ベガ ~過去と未来の北極星~ Tbh it took me a while to realised what song it was lol my memory -_____-
19
26


Then continued by... イイじゃない !! GOSH THAT WAS MY FAVORITE SONG IN EXPERIENCE! When the music played, I screamed happily lol I was just like "finally I can watch I Janai live performance!". I heard the live performance of I Janai is like Quville's, that's why I'm so curious. I wonder will Ryuta be naughty and pervy in this song *slapped*
But I didn't found pervy sensei there ahaha he didn't 'touch' his thingy but his facial expression was really something ! At the (almost) end part of this song, Ryuta talked to the audience. I didn't know what he said because I don't understand nihongo at all -_____- But I enjoyed it since Ryuta and those people smiled and laughed.
33
34
35


Next is Hoshi Ni Negai Wo. It's one of my favorite flumpool's song all the time (the first is Akashi). Ryuta did a solo guitar before sang the song, "Aitakutte..." He sang the chorus first and yeah that was a great performance!
44


Sadly, that was the last song. They all came to the front side of the stage and thanked to the audiences. Ryuta and Kazuki talked something and I didn't understand again hahaha I only heard Ryuta said "Nippon Budokan". Since the official fanpage told that flumpool will announced their next action so I take a conclusion that they will hold a concert on Nippon Budokan. Am I right? Well since I definitely will not be able to go to Japan, so I HAVE TO SAVE MONEY START FROM NOW! nyahahaha I'm quite sure there will be a DVD!
Seiji is sweating
56
his tongue!
goodbyeeeee~

Then I found that the video could be replay again lol so I played it from the beginning and I repeat I Janai more than three times :D
Well that's all from today. I always love every live broadcast from flumpool but don't know why this one is so special for me, maybe because sensei smiled a lot and his smile was brighter than usual. Seiji, Kazuki, and Genki looked so awesome too. Overall they are waaaaayy greeaaaaat! Thanks for made my day!

?

Log in